Totaalvisie Ontwikkeling van de VMI

Dit item is verlopen op 31-12-2014.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 18-11-2014
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan

Het bedrijf VMI te Epe is van plan haar bedrijfslocatie uit te breiden en heeft hiervoor een Totaalvisie laten opstellen. De Totaalvisie voorziet in de uitbreiding van de bedrijfslocatie van de VMI, de natuurcompensatie voor de uitbreiding en de aansluiting van het terrein op de N309.

Het college van burgemeester en wethouders heeft in principe besloten in te stemmen met deze Totaalvisie. De Totaalvisie vormt de basis voor het opstellen van een bestemmingsplan voor de bedrijfslocatie en voor de gebieden waar natuurontwikkeling is voorzien. Voorafgaand aan de bestemmingsplanprocedure wordt nu inspraak verleend op de Totaalvisie Ontwikkeling van de VMI.

Mogelijkheid indienen inspraaksuggesties 

Voorafgaand aan de wettelijke bestemmingsplanprocedure wordt met ingang van woensdag 19 november 2014 gedurende zes weken inspraak verleend op de Totaalvisie Ontwikkeling van de VMI. De Totaalvisie voorziet in de uitbreiding van de bedrijfslocatie van de VMI, de natuurcompensatie voor de uitbreiding en de aansluiting van het terrein op de N309 ter hoogte van De Meent. Tijdens de inspraakperiode kunt u suggesties over de beoogde ontwikkeling indienen.

Gedurende de bovengenoemde periode ligt de Totaalvisie op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur uitsluitend op afspraak) ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. U kunt de visie ook inzien op www.epe.nl onder ‘bouwen en wonen’.

Inspraaksuggesties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe.

Epe, 18 november 2014