Vastgesteld wijzigingsplan (gewijzigd) Berkenlaan 8 te Epe

Dit item is verlopen op 27-09-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 16-08-2011
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij bij het besluit van 9 augustus 2011 het wijzigingsplan ex art. 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening: “Berkenlaan 8 te Epe” gewijzigd hebben vastgesteld.

Dit wijzigingsplan maakt het mogelijk om het bestemmingsvlak woondoeleinden aan de Berkenlaan 8 te Epe te verplaatsen en te verkleinen.

Het vastgestelde wijzigingsplan, de aanvraag en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf
17 augustus 2011 gedurende zes weken op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, na 17.00 uur uitsluitend op afspraak) ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe.

U kunt dit wijzigingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het wijzigingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID intypen: NL.IMRO.0232.BG017Berkenlaan8-VWP1 , of deze link gebruiken:
http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG017Berkenlaan8-VWP1
De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG017Berkenlaan8-VWP1

Het besluit en het plan zijn ook in te zien op de gemeentelijke website www.epe.nl onder "Bouwen en Wonen".


Beroep
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld door:
− een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp-wijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt;
− een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze kenbaar te maken;
− belanghebbenden die bezwaren hebben tegen wijzigingen die bij de vaststelling van het wijzigingsplan zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ingevolge artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Epe, 16 augustus 2011