Vaststelling Besluit Informatiebeheer van Epe 2013

Dit item is verlopen op 22-01-2014.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 10-12-2013
Soort bekendmaking: Gemeenschappelijke regelingen

Op 26 november 2013 heeft het College van Burgemeester en Wethouders het Besluit Informatiebeheer van Epe 2013 vastgesteld, waarin voorschriften en kwaliteitssysteem betreffende het beheer van informatie van de gemeentelijke organen, voor zover deze informatie niet is overgebracht naar de archiefbewaarplaats, zijn opgenomen.

Met het Besluit Informatiebeheer wordt beoogd de ambtelijke verantwoordelijkheid voor het beheer van documenten, het in goede, geordende en toegankelijke staat brengen en bewaren van documenten te regelen. Het besluit is daarbij zowel van toepassing op digitale documenten als op papieren documenten.

Dit Besluit informatiebeheer wordt bekendgemaakt door middel van deze publicatie in de gemeentewijzer en zal op korte termijn op www.overheid.nl worden geplaatst bij de lokale regelingen.

Het Besluit informatiebeheer gemeente Epe treedt in werking op de dag na deze publicatie, en ligt vanaf heden gedurende 4 weken voor een ieder ter inzage in de Publiekswinkel van het gemeentehuis in Epe op werkdagen van 08.00 uur-12.00 uur (op woensdag van 8.00 uur – 17.00 uur en van 17.00 – 20.00 op afspraak).

Het Besluit informatiebeheer is ook in te zien via www.epe.nl onder Actueel > Bekendmakingen.