Verkeersbesluit aanleg algemene gehandicaptenparkeerplaats aan de Gildenweg Epe

Dit item is verlopen op 03-08-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 21-06-2011
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Op verzoek van het winkelend publiek is besloten om, bij de parkeerplaats aan de Gildenweg te Epe, een algemene gehandicaptenparkeerplaats aan te leggen. Voor gehandicapten zijn er speciale regelingen met betrekking tot parkeren. Wanneer mensen beschikken over een gehandicaptenparkeerkaart of rijden met een gehandicaptenvoertuig mogen ze parkeren op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Op deze wijze kunnen zij dicht bij hun bestemming parkeren. Met het oog op de naderende zomervakantie en de daarbij behorende verhoogde parkeerdruk, wordt de gehandicaptenparkeerplaats reeds tijdens de hierna genoemde procedure als zodanig ingericht.

 

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Zutphen en verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

 

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 8.00 - 12.00 uur (woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.