Verkeersbesluit De Meent

Dit item is verlopen op 26-08-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 14-07-2009
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit
Verzenddatum:
Plaats: Epe
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 26-08-2009

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij voor de Ontsluitingsweg Kweekweg een verkeersbesluit hebben genomen. Aan de oostzijde van Epe wordt voor het bestaande en tevens uit te breiden “Bedrijventerrein Kweekweg” een ontsluitingsweg aangelegd. De ontsluitingsweg (De Meent) sluit in het zuiden aan op de Provinciale weg N309 en in het noorden op de Oenerweg. In het tussenliggende gebied kruist De Meent de Zuukerenkweg, Horsterweg en Lage Kamp. De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang.

 

De Horsterweg en de Lage Kamp worden zoals vermeld doorkruist, beide zandwegen worden ter hoogte van de ontsluitingsweg fysiek afgesloten. Het is vanwege de verkeersveiligheid niet gewenst, om het landbouwverkeer, dat grotendeels gebruik maakt van deze zandwegen, de ontsluitingsweg over te laten steken. De aanliggende percelen blijven evenwel bereikbaar via de Klepperweg, Horsterweg en Zuukerenkweg.

 

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Zutphen een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

 

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 8.00 – 12.00 uur (woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.