Verkeersbesluit intrekking twee algemene gehandicaptenparkeerplaatsen

Dit item is verlopen op 20-10-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op:
Publicatiedatum: 08-09-2009
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij, op verzoek van enkele buurtbewoners, een verkeersbesluit hebben genomen om twee algemene gehandicaptenparkeerplaatsen ter hoogte van de Sint Catharinaweg 1 t/m 19 (nabij Kuipersheem) op te heffen. De reden voor deze opheffing is dat de genoemde gehandicaptenparkeerplaatsen zelden worden gebruikt. Er blijven na uitvoering van dit verkeersbesluit aan deze zijde van de Kuipersheem twee gehandicaptenparkeerplaatsen beschikbaar. Tevens zijn aan de andere zijde van de Kuipersheem (Kuipersweg) ook twee algemene gehandicaptenparkeerplaatsen beschikbaar.

 

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Zutphen een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

 

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 8.00 – 12.00 uur (woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.