Verkeersbesluit Realisatie algemene gehandicaptenparkeerplaats wijkgebouw Burgerenk

Dit item is verlopen op 10-06-2015.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: 8162ZW
Publicatiedatum: 28-04-2015
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit

Het college van burgemeester en wethouders maken bekend dat een verkeersbesluit is genomen voor het realiseren van een algemene gehandicaptenparkeerplaats nabij het wijkgebouw Burgerenk.  De parkeerplaats zal te herkennen zijn aan een blauw bord met een witte P en een wit rolstoelsymbool. Voor gehandicapten zijn er speciale regelingen met betrekking tot parkeren. Wanneer mensen beschikken over een gehandicaptenparkeerkaart of rijden met een gehandicaptenvoertuig mogen ze parkeren op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Op deze wijze kunnen zij dicht bij hun bestemming parkeren.

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Arnhem een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 8.00 – 12.00 uur (woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.