Verkeersbesluit Van Zelmstraat in Epe

Dit item is verlopen op 01-09-2010.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op:
Publicatiedatum: 20-07-2010
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat namens hen krachtens mandaat op 7 juli 2010 het volgende verkeersbesluit is genomen:

Tegenover een inrit mag volgens de geldende verkeersregels niet worden geparkeerd. Voor de inrit van de firma Visser en Vos tuinvisie aan de Van Zelmstraat 9a te Epe staan echter ondanks deze regelgeving toch vaak personenauto’s geparkeerd. Het geldende parkeerverbod wordt nu met een fysieke maatregel in de vorm van een gele onderbroken streep ondersteund, zodat het voor iedere weggebruiker duidelijk is dat hier niet geparkeerd mag worden.

 

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na datum van het besluit tegen deze verkeersbesluiten een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij het college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Zutphen een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

 

Gedurende bovengenoemde periode liggen de verkeersbesluiten ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 uur en op woensdag van 8.00 - 20.00 uur.