Verkeersbesluit verlagen maximumsnelheid ter hoogte van fietsoversteek Laan van Fasna - Deventerstraat te Vaassen

Dit item is verlopen op 26-08-2015.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 14-07-2015
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij hebben besloten om ter hoogte van de fietsoversteek Laan van Fasna - Deventerstraat te Vaassen de maximumsnelheid op dit gedeelte te verlagen naar 60 km/uur. Hierdoor neemt de gemiddelde snelheid op dit wegvak af, zonder dat de snelheid over het gehele traject naar 60 km/uur wordt teruggebracht. De Laan van Fasna wordt ter hoogte van de fietsoversteek verbreed en van een middengeleider voorzien. Deze maatregelen hebben tot doel om fietsers de mogelijkheid te bieden om in twee keer te kunnen oversteken. Daarmee wordt de verkeersveiligheid op dit wegvak vergroot.

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Arnhem (Postbus 9030, 6800 EM Anrhem) een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 08.00 - 12.00 uur (woensdag van 08.00 - 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.