Verkoop bedrijfsobject bij inschrijving Dorpsstraat 31, Vaassen

Dit item is verlopen op 23-10-2013.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 10-09-2013
Soort bekendmaking: Overig

De gemeente Epe verkoopt bij inschrijving het bedrijfsobject bestaande uit circa 172 m² bedrijfs-, kantoor- en opslagruimte op een perceel van 199 m². Kadastraal bekend gemeente Vaassen, sectie H, nummer 2492.

Verkoopvoorwaarden: De verkoop bij inschrijving vindt plaats bij notariaat Ridderhof & Schwankhaus te Vaassen. Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van registergoederen 1996 van de KNB en de op deze inschrijving van toepassing zijnde bijzondere voorwaarden. Inschrijving kan slechts plaatsvinden middels het bij Ligtenberg Makelaars verkrijgbare inschrijfbiljet.

De inschrijftermijn sluit op 18 oktober 2013 om 12 uur, waarna ten kantore van de notaris de enveloppen door de notaris geopend zullen worden. Binnen 3 weken zal de verkoper bekend maken aan wie er wordt gegund of dat er niet wordt gegund.

Bezichtiging van het object kan uitsluitend op afspraak via Ligtenberg Makelaars plaatsvinden.

Nadere informatie, tekeningen, foto’s, de Algemene voorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van registergoederen 1996 en het inschrijfbiljet zijn te verkrijgen bij Ligtenberg Makelaars te Vaassen of op www.fundainbusiness.nl of www.ligtenbergmakelaars.nl.