Verkoop woning Eekterweg 13 Vaassen

Dit item is verlopen op 20-07-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe, Vaassen
Publicatiedatum: 07-06-2011
Soort bekendmaking: Overig
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Vanaf € 290.000,- kosten koper

 

Aan de rand van Bedrijventerrein Eekterveld te Vaassen gelegen woonboerderij met aangebouwd kookhuis, totale inhoud 620 m³ en gelegen op een perceel van circa 1.000 m². Op het perceel bevindt zich tevens een dubbele houten garage. De woning is rietgedekt, inpandig dient deze geheel gemoderniseerd te worden.

 

De woning zal door de gemeente bij inschrijving worden verkocht. Gegadigden dienen een economische of maatschappelijke binding te hebben aan de gemeente Epe. De koper dient de woning na aankoop minimaal twee jaar zelf te bewonen. Deze woning wordt verkocht op basis van een biedingsysteem conform de richtlijnen van de gemeente Epe. Aanvaarding van de woning vóór 1 november 2011.

 

Men kan uitsluitend een bod uitbrengen middels het bij Ligtenberg Makelaars, Marijkeweg 1a in Vaassen te verkrijgen biedingformulier. Het biedingformulier dient uiterlijk 7 juli 2011, voor 12.00 uur volledig ingevuld in een gesloten enveloppe op het kantoor Notariaat Ridderhof en Schwankhaus te Vaassen ingeleverd te zijn onder vermelding van ‘Bieding Eekterweg 13’ en uw contactgegevens.

 

Op 7 juli 2011 om 13.30 uur zal op het kantoor van het Notariaat Ridderhof & Schwankhaus te Vaassen de enveloppen met biedingen worden geopend, de gegadigde met de hoogste bieding krijgt de woning aangeboden. Biedingen beneden de bodemprijs worden niet in behandeling genomen. 

 

Voor bezichtigingen, vragen over deze woning en de voorwaarden kunt u zich wenden tot Ligtenberg Makelaars te Vaassen.