Verplaatsen gehandicaptenparkeerplaatsen Parkweg in Epe

Dit item is verlopen op 07-09-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 26-07-2011
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Aan de noordzijde van de Parkweg te Epe zijn bij de ingebruikname van de aanbouw twee gehandicaptenparkeerplaatsen ingericht ten behoeve van bezoekers van de Sociale Dienst. De werkzaamheden van de Sociale Dienst zijn enige jaren geleden naar Apeldoorn verplaatst, de ingang is sindsdien niet meer voor publiek toegankelijk. De parkeerplaatsen liggen te ver van het winkelgebied en de centrale ingang van het gemeentehuis om geschikt te zijn voor verkeersdeelnemers, die gebruik kunnen maken van een gehandicaptenparkeerkaart. De functie van de parkeerplaatsen is dan ook teniet gegaan.

 

Het college heeft besloten om deze twee gehandicaptenparkeerplaatsen te verplaatsen naar het aan de Parkweg gelegen parkeerterrein naast het gemeentehuis (oostzijde). Daardoor kunnen verkeersdeelnemers die in het bezit zijn van een gehandicaptenparkeerkaart hun auto dicht bij het winkelcentrum (markt) en het gemeentehuis parkeren.

 

 

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Zutphen een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

 

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van 8.00 - 12.00 uur en op woensdag van 8.00 - 20.00 uur.