Vooraankondiging Bestemmingsplan Heemhoeveweg Emst

Dit item is verlopen op 22-09-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Einde bezwaartermijn: 22-09-2009
Bekendmaking heeft betrekking op: Heemhoeveweg
Emst
Publicatiedatum: 11-08-2009
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats: Emst
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:
Burgemeester en wethouders delen ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening mee dat zij het voornemen hebben het volgende bestemmingsplan voor te bereiden:

Bestemmingsplan Heemhoeveweg Emst
Burgemeester en wethouders zijn van plan een bestemmingsplan voor te bereiden voor het perceel Heemhoeveweg 6 te Emst. Op deze gronden is een functieverandering van de aanwezige voormalige agrarische bedrijfsgebouwen naar één woongebouw voorzien. Ter voorbereiding zijn het college van burgemeester en wethouders, op grond van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening, een anterieure overeenkomst aangegaan met de initiatiefnemer. In de overeenkomst zijn de voorwaarden geregeld waaronder de gemeente Epe bereid is mee te werken aan een bestemmingsplanwijziging om de ontwikkeling mogelijk te maken.

Wij leggen nu nog geen stukken over dit bestemmingsplan ter inzage en vragen geen onafhankelijke instantie om advies hierover. U kunt nu nog geen zienswijzen indienen. Wel wordt daags na publicatie van deze advertentie de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende 2 weken voor een ieder ter inzage gelegd. U kunt hiertegen geen zienswijzen indienen. Wij leggen het (voor)ontwerp-bestemmingsplan na de zomervakantie ter inzage. Wij zullen dit in het Veluws Nieuws aankondigen.

Epe, 11 augustus 2009