Vooraankondiging bestemmingsplan “Kulturhus Oene” o.g.v. artikel 1.3.1 Bro

Dit item is verlopen op 15-12-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Oene
Publicatiedatum: 03-11-2009
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 15-12-2009
Burgemeester en wethouders delen op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) mee dat zij het bestemmingsplan “Kulturhus Oene” aan het voorbereiden zijn.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een kulturhus mogelijk op het terrein waar nu basisschool De Bongerd aanwezig is. Het nieuw te realiseren Kulturhus biedt voorzieningen ten behoeve van onderwijs, sport, zorg, kinderopvang en cultuur.

Op basis van artikel 1.3.1, lid 2 Bro melden burgemeester en wethouders dat op dit moment nog géén stukken ter inzage liggen. Er bestaat daarom nog geen mogelijkheid zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen. Te zijner tijd zal advies worden ingewonnen bij de provincie Gelderland, de VROM-inspectie en het Waterschap en zal het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd voor de inspraak als voorontwerp bestemmingsplan. Dan is het mogelijk om te reageren met een inspraakreactie. In het Veluws Nieuws zal worden aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren. In een later stadium zal door middel van een zienswijze kunnen worden gereageerd op een ontwerp bestemmingsplan

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Strategie en Ontwikkeling van de gemeente Epe.

Epe, 3 november 2009