Vooraankondiging bestemmingsplan “Oene-Noord – woningbouw Kerkweg” o.g.v. artikel 1.3.1 Bro

Dit item is verlopen op 15-12-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Oene
Publicatiedatum: 03-11-2009
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 15-12-2009
Burgemeester en wethouders delen op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) mee dat zij het bestemmingsplan “Oene-Noord – woningbouw Kerkweg” aan het voorbereiden zijn.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van 10 woningen mogelijk op de percelen gelegen tussen de Houtweg en de Kerkweg te Oene. De beoogde woningen zullen aansluiten op de al aanwezige bebouwing.

Op basis van artikel 1.3.1, lid 2 Bro melden burgemeester en wethouders dat op dit moment nog géén stukken ter inzage liggen. Er bestaat daarom nog geen mogelijkheid zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen. Op dit moment wordt slechts nog advies ingewonnen bij de provincie Gelderland, de VROM-inspectie en het Waterschap. Te zijner tijd zal een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren. In het Veluws Nieuws en de Staatscourant zal worden aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Strategie en Ontwikkeling van de gemeente Epe.

Epe, 3 november 2009