Vooraankondiging bestemmingsplan “PWA-hal” o.g.v. artikel 1.3.1 Bro

Dit item is verlopen op 27-01-2010.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 15-12-2009
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:
Burgemeester en wethouders delen op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) mee dat zij het bestemmingsplan “PWA-hal” aan het voorbereiden zijn. Het bestemmingsplan maakt de bouw van een sporthal met bijbehorende parkeervoorzieningen en openbaar terrein mogelijk op gronden nabij het sportcomplex aan de Wachtelenbergweg.

Op basis van artikel 1.3.1, lid 2 Bro melden burgemeester en wethouders dat op dit moment nog géén stukken ter inzage liggen. Er bestaat daarom nog geen mogelijkheid zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen. Te zijner tijd zal advies worden ingewonnen bij de provincie Gelderland, de VROM-inspectie en het Waterschap. In een later stadium zal een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren door middel van een zienswijze. In het Veluws Nieuws en de Staatscourant zal worden aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren.
Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Strategie en Ontwikkeling van de gemeente Epe.

Epe, 15 december 2009