Vooraankondiging bestemmingsplan

Dit item is verlopen op 07-04-2010.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 23-02-2010
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:
Burgemeester en wethouders delen ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening mee dat zij het voornemen hebben het volgende bestemmingsplan voor te bereiden:

Bestemmingsplan Buitengebied Heroverweging (heroverwegingsbesluit provincie)
Dit bestemmingsplan bevat de onderdelen van het bestemmingsplan Buitengebied waaraan door Gedeputeerde Staten alsnog goedkeuring is onthouden en onderdelen die opnieuw zijn goedgekeurd. Daarnaast bevat dit bestemmingsplan enkele wijzigingen voor plankaart en planregels. Tevens bestaat het voornemen om de bestemming van twee agrarische bedrijven te herzien in een dagrecreatieve bestemming. Het gaat hierbij om de percelen plaatselijk bekend Kopermolenweg 4 te Epe en Oude Oenerweg 9 te Epe.

Wij leggen nu nog geen stukken over dit bestemmingsplan ter inzage en vragen geen onafhankelijke instantie om advies hierover. U kunt nu nog geen zienswijzen indienen. Te zijner tijd zal een voorontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om een inspraakreactie in te dienen. In het Veluws Nieuws zal worden aangekondigd wanneer het bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd en hoe u kunt reageren.

Epe, 23 februari 2010