Voorontwerp bestemmingsplan De Pirk Noord ter inzage

Dit item is verlopen op 31-12-2008.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Vaassen
Publicatiedatum: 05-12-2008
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats: Vaassen
Datum beschikking:
Einde reactietermijn: 31-12-2008

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van woensdag 3 december 2008 gedurende 4 weken inspraak wordt verleend op het voorontwerp-bestemmingsplan “de Pirk-Noord” en het bijbehorende Beeldkwaliteitsplan.

 

De Pirk-Noord is een bedrijventerrein nabij het centrum van Vaassen dat wordt geherstructureerd naar woningbouw. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 81 woningen. Ook zijn de woningen en bedrijven gelegen binnen de Stationsstraat, de Veenweg en de Laan van Fasna opgenomen in het bestemmingsplan. Het bijbehorende Beeldkwaliteitsplan geeft de richtlijnen weer voor de vormgeving van de nieuw te bouwen woningen en de inrichting van de (semi) openbare ruimte en zal het formele toetsingskader voor de welstandstoets zijn.

 

Gedurende de bovengenoemde periode liggen het voorontwerp-bestemmingsplan de Pirk-Noord en het Beeldkwaliteitsplan op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage in het Gemeentehuis te Epe. De plannen zijn tevens in te zien op deze website (zie onderaan pagina).

 

Inspraaksuggesties kunnen tot en met 30 december worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe.