Wijkverkeersplan rest bebouwde kom Vaassen (30 km/uur) ter inzage

Dit item is verlopen op 29-10-2014.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Vaassen
Publicatiedatum: 16-09-2014
Soort bekendmaking: Mededelingen

Het college van B&W heeft het verkeersplan voor (gedeelten van) de Poelweg, Eierstreekweg, Manegeweg, Oude Apeldoornseweg en Pastoorsweg in Vaassen in concept vastgesteld. Het rapport “Wijkverkeersplan Rest Bebouwde Kom Vaassen (30 km/uur)” van BVA Verkeersadviezen ligt vanaf 17 september 2014 voor een ieder bij de publiekswinkel ter inzage. U kunt het verkeersplan ook via onze website www.epe.nl > actueel > bekendmakingen > verkeer en vervoer opvragen. De diverse verkeersmaatregelen worden naar verwachting vanaf november 2014 in uitvoering gebracht.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het desbetreffende conceptbesluit kenbaar maken en wel bij burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Er kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingediend. Voor het maken van een afspraak daarvoor en voor nadere informatie kunt u bellen 14 0578.

Er kan slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het conceptbesluit. Om te zijner tijd beroep in te kunnen stellen dient men ook belanghebbende te zijn.