Wijziging afvalstoffenverordening, artikel 139 Gemeentewet

Dit item is verlopen op 08-02-2012.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 27-12-2011
Soort bekendmaking: Verordeningen en reglementen

Het college van Epe maakt bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 december 2011 de afvalstoffenverordening gemeente Epe 2011 heeft vastgesteld. 

De nieuwe Model afvalstoffenverordening kent niet langer een vergunningstelsel. Verder wordt er vaker met algemene verboden en specifieke ontheffingen gewerkt. In de Model afvalstoffenverordening is ervoor gekozen om meer gedetailleerde regels, die aan veranderingen onderhevig kunnen zijn, in uitvoeringsbesluiten van het college op te nemen.

De verordening treedt in werking op 1 januari 2012.  De afvalstoffenverordening 2004 voor de gemeente Epe wordt met ingang van 1 januari 2012 ingetrokken.

De verordening is met ingang van de datum van deze bekendmaking opgenomen in de Regelingenbank van de gemeente. De verordening is te raadplegen via de website
www.overheid.nl, --> overheidsinformatie --> lokale regelingen. De Regelingenbank is ook te raadplegen via de website www.epe.nl.

De verordening ligt gedurende een termijn van ten minste twaalf weken kosteloos ter inzage in de Publiekswinkel van het Gemeentehuis in Epe aan de Markt 14. Een ieder kan op verzoek tegen betaling van een bedrag aan leges, een afschrift krijgen van de verordening.