Wijziging Algemene Plaatselijke Verordening

Dit item is verlopen op 08-02-2012.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 27-12-2011
Soort bekendmaking: APV vergunningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Epe maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 december 2011 de Verordening tot wijziging van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) heeft vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op het vervallen van de ontheffingsplicht voor carbidschieten, het opnemen van een voerverbod voor wilde zwijnen en het opnemen van een zorgplicht voor hondenbezitters. Daarnaast zijn er twee artikelen opgenomen om te conformeren aan de Europese Dienstenrichtlijn, waarbij is aangegeven in welk geval een positieve beschikking volgt op het niet tijdig beslissen en in welke gevallen niet.

De Verordening zal worden opgenomen in de elektronische regelingenbank, die via de website is te raadplegen.

De Verordening tot wijziging van de APV treedt in werking op de achtste dag na die waarop zij is bekendgemaakt.  

De verordening is met ingang van de datum van deze bekendmaking opgenomen in de Regelingenbank van de gemeente. De verordening is te raadplegen via de website www.overheid.nl > Overheidsinformatie > Lokale regelingen. Regelingen zijn te raadplegen via de website www.epe.nl > Digitaal Loket > Regelingenbank.  

De verordening ligt gedurende een termijn van ten minste twaalf weken kosteloos ter inzage in de Publiekswinkel van het Gemeentehuis in Epe aan de Markt 14. Een ieder kan op verzoek tegen betaling van een bedrag aan leges, een afschrift krijgen van de verordening.