Wijziging Algemene Plaatselijke Verordening

Dit item is verlopen op 02-01-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 20-11-2012
Soort bekendmaking: Verordeningen en reglementen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Epe maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 8 november 2012 de Verordening tot wijziging van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) heeft vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op het opnemen van een opruimplicht van uitwerpselen van landbouwhuisdieren en het opnemen van een verbod om landbouwvoertuigen in de bebouwde kom te parkeren.

Daarnaast zijn er tekstuele wijzigingen doorgevoerd overeenkomstig de Model-APV van de VNG. De Verordening zal worden opgenomen in de elektronische regelingenbank, die via de website is te raadplegen.

De Verordening tot wijziging van de APV treedt in werking op de achtste dag na die waarop zij is bekendgemaakt.

De verordening is met ingang van de datum van deze bekendmaking opgenomen in de Regelingenbank van de gemeente. De verordening is te raadplegen via de website
www.overheid.nl > Overheidsinformatie > Lokale regelingen. Regelingen zijn te raadplegen via de website www.epe.nl > Digitaal Loket > Regelingenbank. 

De verordening ligt gedurende een termijn van ten minste twaalf weken kosteloos ter inzage in de Publiekswinkel van het Gemeentehuis in Epe aan de Markt 14. Een ieder kan op verzoek tegen betaling van een bedrag aan leges, een afschrift krijgen van de verordening.