Wijziging gehandicaptenparkeerplaats St. Catharinaweg te Epe

Dit item is verlopen op 30-09-2014.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: 8161VT
Publicatiedatum: 19-08-2014
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij hebben besloten tot een wijziging van het eerder genomen besluit tot het instellen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken. Op verzoek van de aanvrager wordt nu een derde algemene gehandicaptenparkeerplaats aangelegd ter hoogte van Sint Catharinaweg 1 t/m 9 te Epe. Hiertoe zal een openbare parkeerplaats ter hoogte van de genoemde huisnummers als gehandicaptenparkeerplaats worden ingericht.

Op een algemene gehandicaptenparkeerplaats mag alleen met een geldige gehandicaptenparkeerkaart worden geparkeerd of met een gehandicaptenvoertuig.

Het verkeersbesluit ligt vanaf woensdag 20 augustus 2014 voor een periode van 6 weken bij de Publieksbalie ter inzage. Gedurende deze periode krijgt u de gelegenheid het verkeersbesluit in te zien en kunt u hiertegen een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Arnhem een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.