Wijziging verkeersbesluit parkeerverbodzone Vleerveld te Epe

Dit item is verlopen op 17-10-2012.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: 8162JB
Publicatiedatum: 04-09-2012
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit

Het college heeft 2 februari 2012 een verkeersbesluit genomen voor het instellen van een parkeerverbodzone op een gedeelte van het Vleerveld te Epe. Tegen dit verkeersbesluit zijn door belanghebbenden een drietal bezwaarschriften ingediend. Op advies van de commissie bezwaarschriften is het verkeersbesluit en bijbehorend bebordingsplan als volgt aangepast:

  • het hofje aan het Vleerveld wordt buiten de parkeerverbodzone gehouden;
  • het verkeersbesluit wordt twee maanden na implementatie van de verkeersmaatregelen geëvalueerd.

Het college heeft het gewijzigde verkeersbesluit met bijbehorend bebordingsplan op 17 augustus 2012 vastgesteld. Met de realisatie van het verkeersmaatregelenpakket wordt tegemoet gekomen aan het verzoek van de Christelijke basisschool K. Norel om de verkeersveiligheid rondom de school te verbeteren.

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Zutphen een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 8.00 – 12.00 uur (woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.