Buitengebied Epe, 1e partiële herziening: Wellnesscentrum De Veluwse Bron

Dit bestemmingsplan omvat de juridisch planologische regeling die het mogelijk maakt om nabij het Kievitsveld ten noorden van de Nijmolense Plas een wellnesscentrum (kuuroord) en nieuwe natuur mogelijk te maken.

Wellnesscentrum De Veluwse Bron in aanbouwBurgemeester en wethouders van Epe maken ingevolge artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat bij uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State d.d. 14 november 2007 dit bestemmingsplan onherroepelijk is geworden: 

 

In zijn bovengenoemde uitspraak heeft de Afdeling een tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten ingediend beroep gedeeltelijk gegrond verklaard en is het goedkeuringsbesluit vernietigd voor zover het betreft een gedeelte van het plandeel met de bestemming "Dagrecreatieve doeleinden" zoals dat nader is aangegeven op de bij zijn uitspraak behorende kaart. De Afdeling heeft aan dit plandeel goedkeuring onthouden. Deze uitspraak treedt in de plaats van het goedkeuringsbesluit voor zo ver dit door de Afdeling is vernietigd.

Het beroep is voor het overige ongegrond verklaard.

 

Het onherroepelijke bestemmingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 - 12.00 uur (op woensdag van 8.00 - 20.00 uur) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe.

 

Meer informatie
U kunt het bestemmingsplan bekijken door op de onderstaande links te klikken.