Kern Emst

Dit bestemmingsplan omvat de planologische juridische regeling voor het gebruik van de gronden en gebouwen in de kern Emst.
Het oude bestemmingsplan voor Emst is in 1991 vastgesteld, waarna er zeven herzieningen zijn toegevoegd. Vandaar dat het bestemmingsplan "Emst" aan herziening toe is en de gemeente heeft gewerkt aan een modernisering. Voor het bestemmingsplan en de partiële herzieningen is één bestemmingsplan "Kern Emst" in de plaats gekomen.
  

Burgemeester en wethouders van Epe maken ingevolge art. 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat het goedkeuringsbesluit van het bestemmingsplan "kern Emst" onherroepelijk is geworden. Het bestemmingsplan omvat de planologische juridische regeling voor het gebruik van de gronden en gebouwen in de kern Emst. Het bestemmingsplan legt de huidige ruimtelijke situatie vast. In het plan is daarbij uitgegaan van het bestaande beleid. Het plan voorziet niet in grootschalige nieuwe ontwikkelingen (zoals bijvoorbeeld woningbouw).

Het plangebied bevat de gehele kern Emst. De plangrenzen zijn afgestemd op de plangrenzen van het bestemmingsplan "Buitengebied".

Het onherroepelijk goedgekeurde bestemmingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 20.00 uur) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe.

 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u op de onderstaande links klikken: