Oosterhof Heggerenk

Het bestemmingsplan omvat de planologische regeling voor het gebruik van de gronden en gebouwen in de kern Vaassen voor de wijken Oosterhof en Heggerenk. Het bestemmingsplan legt de huidige ruimtelijke situatie vast.

In het plan zijn geen grootschalige nieuwe ontwikkelingen opgenomen. Onderaan vindt u de kaarten en het bestemmingsplan.

 

Procedure

Met ingang van 3 december 2008 heeft gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen het besluit van Gedeputeerde Staten van Gelderland van 14 november 2008, inzake de gedeeltelijke goedkeuring van het bestemmingsplan "Oosterhof Heggerenk", zoals dat gewijzigd is vastgesteld bij raadsbesluit van 20 maart 2008.

 

Meer informatie

Het onherroepelijk goedgekeurde bestemmingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 - 12.00 uur (op woensdag van 8.00 - 20.00 uur) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe.

U kunt het bestemmingsplan ook bekijken door op de onderstaande links te klikken.

 

Dit bestemmingsplan is vanaf 14 januari 2009 onherroepelijk geworden met uitzondering van het op de plankaart aangegeven roodomlijnde perceel met acht woningen aan de Kornoeljestraat waaraan Gedeputeerde Staten goedkeuring hebben onthouden (genoemd perceel is vervolgens meegenomen in bestemmingsplan Vaassen Zuid en West).