Contact met de raad

De commissievergadering is hét moment om uw mening te geven over onderwerpen die op de agenda staan.

Spreek mee

Inwoners en vertegenwoordigers van organisaties in de gemeente Epe kunnen zich dan als inspreker richten tot de commissieleden. De commissieleden bevragen vervolgens het verantwoordelijke lid van B&W. Dit kan al dan niet naar aanleiding van de inbreng van insprekers gebeuren.  

De vergaderingen vinden plaats op donderdag vanaf 19.30 uur. In de raadsagenda kunt u zien wanneer de volgende commissievergadering is.

Woord voeren

Als inspreker heeft u 5 minuten spreektijd. De ervaring leert dat de bijdrage van een inspreker het best tot zijn recht komt als de bijdrage beperkt blijft tot de tekst van maximaal één A-viertje. De tekst met eventueel achtergrondinformatie kan tijdens de vergadering worden verspreid. 

Aanmelden

Wilt u meespreken? Dan kunt u dit uiterlijk 15 minuten vóór de vergadering doorgeven aan de griffier. Een andere mogelijkheid is om dit van tevoren te melden bij de griffie, via telefoonnummer (0578) 67 88 61 of [email protected].

Toehoorder

Behalve meespreken tijdens commissievergaderingen kunt u ook de raadsvergadering bijwonen als toehoorder. Daarnaast kunt u de vergadering live volgen op onze website. Heeft u de vergadering gemist of wilt u meer weten over de vergaderdata, dan verwijzen wij u naar de raadsagenda,