Buurtsportcoaches

Om gemeenten te ondersteunen in het creëren van voldoende sport- en beweegaanbod voor alle inwoners van jong tot oud, investeert het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in buurtsportcoaches.

Wat zijn buursportcoaches?

Buurtsportcoaches zijn combinatie-functionarissen met als specifieke opdracht het organiseren van een sport- en beweegaanbod in de buurt en het maken van een verbinding tussen sport- en beweegaanbieders en andere sectoren zoals zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang en onderwijs. Er is altijd sprake van een combinatie met sport en bewegen.

Wie zijn de buurtsportcoaches in gemeente Epe?

In de gemeente Epe geven de Gelderse Sport Federatie (GSF) en stichting Koppel invulling aan het coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten. Het team van buurtsportcoaches in de gemeente Epe bestaat uit (van links naar rechts op onderstaande foto: Tom Beekman, Chantal Migo, Rik van Voorst (allen stichting Koppel) en Siebren Groen (Gelderse Sport Federatie).

Meer informatie over buurtsportcoaches?

Voor meer informatie over de buurtsportcoaches verwijzen wij u naar www.sportindebuurt.nl. Daarnaast kunt u ze volgen via de social media:

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Siebren Groen door een email te sturen naar [email protected].