Participatiewet

Per 1 januari 2015 vervangt de Participatiewet de Wet Werk en Bijstand (WWB), de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en een deel van de Wajong.

Waarom Participatiewet?

Omdat de regering streeft naar één regeling voor iedereen die in staat is om te werken. Voor mensen die nog geen werk hebben of (tijdelijk) niet kunnen werken, blijft er een vangnet in de vorm van een (bijstands)uitkering.

Meer informatie

Heeft u een Wsw-indicatie of Wajong-uitkering en wilt u weten wat de Participatiewet voor u betekent, kijk dan bij de veel gestelde vragen.

Op dit moment wordt hard gewerkt om duidelijk te krijgen wat de Participatiewet voor Epe en voor u betekent. Helaas is nog niet alles in detail uitgewerkt. Op www.apeldoorn.nl/uitkering wordt de bestaande informatie aangevuld met actuele ontwikkelingen. Heeft een bepaalde regeling gevolgen voor uw uitkering, dan ontvangt u hierover zo spoedig mogelijk een brief.

Heeft u vragen?

Neem contact op met het Werkplein Activerium. Mail naar [email protected] of bel met telefoonnummer (055) 580 20 00. Wilt u een uitkering aanvragen, kom dan op maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur of op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur langs op het Werkplein Activerium, Deventerstraat 46 in Apeldoorn.