Logo gemeente Deventer

Deventer Stadsspeld voor Hetty Rolloos

Hetty Rolloos (l) en locoburgemeester Rob de Geest

Bestuurslid Hetty Rolloos neemt afscheid en ontvangt de Deventer Stadsspeld op vrijdag 8 december.

Hetty Rolloos is ruim 13 jaar bestuurslid geweest van de Muziekkoepel Nering Bögel. Ze is betrokken geweest bij de oprichting van het muziekpodium in het Worpplantsoen. 

 

Diverse rollen

Naast haar bestuurslidfunctie heeft ze ook op het operationele vlak veel voor de stichting betekend. Ook als lid van de evenementencommissie heeft ze in diverse rollen gefungeerd tijdens evenementen zoals Koningsdag, Kerst in de Koepel, Old Deventer en het Hanzefeest. Hetty Rolloos stopt als bestuurder bij de muziekkoepel, maar als vrijwilliger blijft ze betrokken door als vraagbaak beschikbaar te zijn. Mede dankzij mevrouw Rolloos is de muziekkoepel geworden tot het grote succes wat het nu is, met elk jaar meer bekendheid en meer bezoekers. 

De stadspeld wordt tijdens haar afscheid op vrijdag 8 december 2023 uitgereikt door locoburgemeester Rob de Geest bij Deventer Buitensociëteit in Steenenkamer.

 

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op X (voorheen Twitter), Facebook en Instagram.

Hetty Rolloos (l) en locoburgemeester Rob de Geest