Bestemmingsplan "Kapelstraat 74, Heeze"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 5 oktober 2015 het bestemmingsplan “Kapelstraat 74, Heeze” heeft vastgesteld.

Het beoogde doel is om op de huidige locatie van de Rabobank aan de Kapelstraat 74 in Heeze vervangende nieuwbouw te realiseren voor de gezamenlijke huisvesting van een aantal zorgaanbieders en de Rabobank. De voorgenomen nieuwbouw past niet binnen de bouwmogelijkheden die de bestemmingsplannen Kom Heeze uit 2010 en Kom Heeze 2015 bieden. In het ontwerpbestemmingsplan Kapelstraat 74, Heeze worden deze bouwmogelijkheden geboden door verruiming van het bouwvlak en verhoging van de goothoogte. Tevens verdwijnt door dit bestemmingsplan de bestaande mogelijkheid om op het achterste gedeelte van het perceel een appartementencomplex van 13 meter hoog op te richten.

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn digitaal in te zien op de gemeentelijke viewer en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl