Toetreding tot de gemeenschappelijke regeling Blink

Gegevens bekendmaking
Einde bezwaartermijn: 31-08-2017
Bekendmaking heeft betrekking op: 5591, 5595, 6029
Publicatiedatum: 20-07-2017
Soort bekendmaking: Mededelingen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maakt bekend dat het besloten heeft toe te treden tot de gemeenschappelijke regeling Blink. Hiervoor heeft het college op 13 maart 2017 toestemming verkregen van de gemeenteraad.

De gemeenschappelijke regeling Blink is getroffen ter behartiging van de sturing en beheersing van ondersteunende processen en van uitvoeringstaken van de deelnemende colleges op het terrein van milieu, zoals benoemd in de Wet milieubeheer, bij het reinigen van de openbare ruimte en bij de gladheidsbestrijding.

De gemeenschappelijke regeling Blink wordt getroffen met de colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen c.a. en Someren. Verder is Suez Gemeentelijke Dienstverlening B.V. deelnemer.

Het besluit van het college inzake het toetreden tot de gemeenschappelijke regeling Blink, ligt vanaf 21 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage. De regeling is hieronder te downloaden.

Eveneens ter inzage gedurende de genoemde periode ligt de gemeenschappelijke regeling Blink. Deze regeling is door de deelnemers gewijzigd in verband met de toetreding van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende. De gewijzigde regeling treedt met ingang van 1 augustus 2017 in werking. De gemeente Helmond draagt als plaats van vestiging van het openbaar lichaam Blink zorg voor bekendmaking van de gemeenschappelijke regeling in de Staatscourant.

Tegen een besluit tot het treffen van de gemeenschappelijke regeling Blink kunnen belanghebbenden gedurende een termijn van zes weken, gerekend vanaf de dag na bekendmaking, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Tevens kan de voorzieningenrechter van de rechtbank te ’s-Hertogenbosch worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen.

Heeze-Leende, 20 juni 2017

Het college van burgemeester en wethouders.