Aanpassing verkeersmaatregelen 30km/uur Nieuwe Hoeven in Heeze

Eind 2014 en begin 2015 zijn in de woonwijk Nieuwe Hoeven in Heeze verschillende 30km/uur verkeersmaatregelen genomen. Eén van de verkeersmaatregelen was het plaatsen van  drempels. Wij hebben gekozen voor hulpdienstvriendelijke drempels, omdat de Ten Borchwardlaan en Aangelagen belangrijke uitrukroutes zijn voor hulpdiensten. De drempels zijn in deze vorm niet eerder toegepast binnen de gemeente Heeze-Leende. Wij hebben daarom een half jaar lang het effect van de drempels gemonitord. Dit hebben wij gedaan door meldingen en klachten te verzamelen en het verkeersgedrag op de locaties in beeld te brengen. De resultaten van de monitoring zijn besproken met de leverancier en de verkeerscommissie. Hieruit is een advies met aanpassingen gekomen. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 28 juli 2015 besloten deze voorgestelde aanpassingen uit te gaan voeren. 

Hieronder kunt u downloaden op welke locaties wij de aanpassingen gaan realiseren. De realisatie staat in de planning voor eind september / begin oktober. De precieze startdatum is nog niet bekend, maar we willen u hier bij dezen toch alvast over informeren. Eind september wordt de startdatum vastgesteld, en deze startdatum communiceren we via deze website en in weekblad De Parel van Brabant. 

Mocht u nog vragen hierover hebben, dan kunt u contact opnemen met Michiel Tromp, [email protected]. Bij eventuele correspondentie verzoeken wij u het zaaknummer 251702 te vermelden.