Ontmoet Spangas acteurs Bruno en Tara op kermis Heeze

Tara

Dit jaar krijgt de kermis in Heeze twee BN’ers op zoek. Dat Bruno Prent zou komen was al bekend, maar ook Tara Hetharia komt op dinsdag 15 augustus de kermis bezoeken.

Tara is net als Bruno bekend van Spangas en daarnaast van musicals: The Lion King en Les Miserables. Ze heeft onder andere in de film Mijn vader is een detective meegespeeld. Ook is ze stemactrice en haar stem zal bij velen bekend zijn van series als Big Time Rush, Pokémon, Lab Rats en A.N.T. farm.

Wil jij Tara en Bruno ontmoeten?

Dat kan! Er zijn twee meet&greets te vergeven.

Hoe win je een meet&greet? Je hebt twee opties:

  • Like en deel het bericht op de Facebookpagina van gemeente Heeze-Leende. Vertel ons in een reactie onder het bericht waarom je Bruno en/of Tara wil ontmoeten.
  • Schrijf een scenario voor “Heezelius”; een middelbare school in Heeze-Leende. Je mag zelf de karakters bedenken en ook de verhaallijn. De enige voorwaarde is dat de kermis voorkomt in het verhaal. Het scenario mag 2 A4-tjes groot zijn puntgrootte 12 of groter. Stuur het scenario voor 10 augustus naar [email protected].

Wil je extra kans maken op een meet&greet met Bruno en Tara? Doe het allebei!

Kermis in Heeze

Van zaterdag 12 t/m dinsdag 15 augustus is het kermis in Heeze. Deze vindt plaats op het plein voor het gemeentehuis en in de gemeentehuistuin in Heeze. En dit jaar is er extra veel leuks te beleven.

Spectaculaire attracties: Booster en Polyp

Een nieuwe attractie dit jaar: de Booster. Met zijn 40 meter hoogte spectaculair, adembenemend en sensationeel. Wie durft? En we kennen ‘m al van voorgaande jaren: ook dit jaar is de Polyp er weer. Stap in een gondeltje aan een van zijn vijf zwierende armen en laat je in de rondte slingeren door deze dolle attractie.

Zaterdag: win fantastische prijzen in de gratis loterij

Wil jij een Sony Smart-TV winnen? Doe mee met de gratis loterij! Ook is een reisje te winnen, een cadeaupakket en vele andere prijzen.

Hoe doe je mee? Download en print bijgaande bon, vul ‘m in en lever je bon in bij de kassa van de botauto’s. De trekking is op zaterdag om 19.30 uur bij de Polyp. Let op: je moet wel aanwezig zijn bij de trekking om te winnen!

clownMaandag: lachen met clown Desalles

Op maandagmiddag komt clown Desalles de kermis op zijn kop zetten. Clown Desalles gaat gekleed in een lolbroek en grapjas, fiets en koffer. Hij tovert moeiteloos de ene na de andere verrassing tevoorschijn. En maakt hij de prachtigste ballonnendecoraties. Kortom, een clown met lol en plezier voor jong en oud.
 

Dinsdag: ontmoet Bruno Prent en Tara Hetharia

Bruno PrentBruno en Tara bezoeken op dinsdag 15 augustus de kermis in Heeze en maken tijd vrij om de winnaars van de meet&greet actie te ontmoeten.

Nog meer attracties, eten & drinken

Op het kermisterrein komen de bekende attracties te staan, zoals het Lunapark, de botsauto’s, de snelle Volcano Power rupsbaan en de draaimolen. Voor de kinderen komt er een touwtjetrek en eendjes vissen, waarbij ze altijd prijs hebben. Nieuw dit jaar is de Bungy Jump voor kinderen. Van groot tot klein; hier kunnen ze hun energie wel kwijt!

Daarnaast kan men aardige prijzen winnen bij de grijpkranen, het schuiverspel en de Big One.

Ook de inwendige mens hoeft niets te kort te komen, er is lekkers in overvloed. Een grote sortering oliebollen, allerlei snoepgoed zoals u dat alleen op een kermis kunt kopen, en uiteraard suikerspinnen en popcorn. En een drankje kunt u drinken op het horecaterras op het kermisterrein.

Kermis Leende

Van zaterdag 19 t/m woensdag 23 augustus is het kermis in Leende. Deze vindt plaats op het Marktveld in Leende.

Alle kermiszaken komen weer op hun vertrouwde plaats op het Marktveld te staan. Natuurlijk zijn er de bekende attracties als de botsauto’s, de draaimolen en de Vulcano Power rupsbaan. Voor de kinderen staat er de touwtjetrek, terwijl de grijpkraantjes, de Big One en het schuiverspel aan de ouderen alle kansen bieden een aardig prijsje te winnen.

En natuurlijk mogen de oliebollenkraam, suikerspin en de snoepwagen niet ontbreken. 

Maar hier blijft het niet bij!

We hebben nog meer voor u in petto maar we verklappen nu nog niet alles. Volg het nieuws van de gemeente Heeze-Leende om op de hoogte blijven.

Bon