U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Addendum op Structuurvisie Olst-Wijhe vastgesteld

De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft op 29 maart 2021 het ‘Addendum op Structuurvisie Olst-Wijhe; Inpassing kindcentrum locatie Averbergen Noord’ vastgesteld. Het addendum beschrijft de ruimtelijke inpassing van een kindcentrum op de locatie Averbergen Noord in Olst, dit in samenhang met de herontwikkeling van het naburige Aberson-terrein en het verbeteren van de verkeerssituatie in Olst.

Wijzigingen op het ontwerp

Tijdens de ontwerpfase zijn enkele reacties ontvangen. Naar aanleiding van deze reacties is het addendum op twee punten aangepast. Het gaat om een tekstuele aanvulling in de toelichting bij de kaart op pagina 7 en een aanpassing van de stippellijn als aanduiding voor de fietsroute op de kaart op pagina 7.

 

Waar kun je de structuurvisie vinden?

De Structuurvisie kun je digitaal inzien op de website van Ruimtelijke Plannen en op www.olst-wijhe.nl/structuurvisie. Je kunt de visie ook inzien aan onze balie. Dit kan alleen op afspraak. Bronbestanden vind je op onze website.

 

Inwerkingtreding

De Structuurvisie treedt in werking met ingang van de dag na deze bekendmaking. Tegen het besluit tot vaststelling van de Structuurvisie kan op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen