U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vooraankondiging bestemmingsplan Buitengebied – Dingshofweg 7-7a

Het college van B en W laat een nieuw bestemmingsplan maken voor Dingshofweg 7-7a te Olst, kadastraal bekend gemeente Olst, sectie H, nummers 57 en 380. Dit plan maakt het mogelijk om de bestaande, karakteristieke boerderij in twee wooneenheden te splitsen.

U kunt op dit moment nog geen stukken inzien, een reactie geven of in beroep gaan. Binnenkort legt het college een ontwerpbestemmingsplan ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt in de Huis aan Huis Reklamix en deze website. In de periode dat het plan ter inzage ligt kunt u wel reageren.

Overeenkomst exploitatie

Het college van B en W heeft op 21 april 2020 met de initiatiefnemer een overeenkomst afgesloten voor de exploitatie van de locatie Dingshofweg 7-7a te Olst. Hiermee is het kostenverhaal van de voorgenomen ontwikkeling op deze locatie en de hiervoor benodigde planologische procedure verzekerd.

U kunt de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst inzien op de website Wonen in Olst-Wijhe en op afspraak bij ons Klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) van 30 april 2020 t/m 10 juni 2020. U kunt geen bezwaar of beroep indienen tegen de gesloten overeenkomst.

 

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Zakelijke omschrijving Buitengebied - Dingshofweg 7-7a  pdf 84,0 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen