U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Ontwerpbestemmingsplan Fietstunnel Ter Stegestraat Olst ter inzage

De gemeente Olst-Wijhe wil een fiets- en voetgangersverbinding realiseren onder het spoortracé Zwolle-Deventer, ter hoogte van de straten Ter Stegestraat en Averbergen. Dit met het oog op het vergroten van de leefbaarheid en veiligheid in Olst. Door de aanleg van de tunnel ontstaat een veilige verbinding aan de noordzijde van Olst en wordt de verkeersdruk op de spoorwegovergang Jan Hooglandstraat verminderd. Om de realisatie van deze verbinding planologisch mogelijk te maken is een nieuw bestemmingsplan gemaakt en legt het college van burgemeester en wethouders het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2019003009-0201) en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 7 mei tot en met 17 juni 2020. U vindt het plan (met gebruik van het identificatienummer) op Ruimtelijke Plannen en bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1). In Wijhe kunt u het plan enkel op afspraak inzien. Bekijk de bronbestanden.

U kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar de gemeenteraad. Vermeld op welk plan en op welke onderdelen uw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het team Leefomgeving, via telefoonnummer 14 0570.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen