U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Kennisgeving besluit m.e.r.-beoordeling Rijksstraatweg 32, Olst

Op 24 februari 2020 hebben wij van het Waterschap Drents Overijsselse Delta een aanmeldingsnotitie m.e.r.-beoordelingsplicht, als bedoeld in artikel 7.16, eerste lid van de Wet milieubeheer, ontvangen.

De aanmeldingsnotitie betreft het volgende project:

  • Het plaatsen van een drijflaagput bij nabezinktank 2.
  • Het plaatsen van een extra rotor op de beluchtingstank.
  • Het vervangen van het slibbuffergebouw.

Het voorgenomen project wordt gerealiseerd binnen de rioolwaterzuiveringsinstallatie van het Waterschap Drents Overijsselse Delta, gelegen aan de Rijksstraatweg 32 te Olst.

Besluit

Wij besluiten dat er geen milieueffectrapport noodzakelijk is. Er is geen sprake van belangrijke nadelige gevolgen die reden geven voor een milieueffectrapport als bedoeld in hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer.

Mogelijkheid van inzien

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage bij onze balie in het gemeentehuis in Wijhe van 20 augustus tot en met 30 september 2020. U kunt de stukken op afspraak inzien.

Voorbereidingsbesluit

Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen dit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door een belanghebbende, die - los van het besluit omgevingsvergunning Wabo - rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen