U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vooraankondiging bestemmingsplan Boerhaar 3, Middelerstraat 2, Rietbergweg 6

Het college van B en W laat een nieuw bestemmingsplan maken voor de Boerhaar 3 te Wijhe, kadastraal bekend als gemeente Wijhe, sectie E, nummer 3073, de Middelerstraat 2 te Olst, kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie H, nummer 3246 en de Rietbergweg 6 te Wijhe, kadastraal bekend als gemeente Wijhe, sectie G, nummer 2189.

De initiatiefnemers willen met toepassing van het beleid Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving op drie erven gezamenlijk ca. 1650 m2 aan landschapontsierende bedrijfsbebouwing slopen en ter compensatie en woning aan de Boerhaar 3 in bestaande bebouwing dat niet gesloopt wordt realiseren en de woning aan de Rietbergweg 6 in twee wooneenheden splitsen.

U kunt op dit moment nog geen stukken inzien, een reactie geven of in beroep gaan. Binnenkort legt het college een ontwerpbestemmingsplan ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt in de Stentor en op www.olst-wijhe.nl. In de periode dat het plan ter inzage ligt kunt u wel reageren.

Overeenkomst exploitatie

Het college van B en W heeft op 19 december 2019 een overeenkomst afgesloten voor de exploitatie van de locaties Boerhaar 3 te Wijhe, Middelerstraat 2 te Olst en Rietbergweg 6 te Wijhe. Hiermee is het kostenverhaal van de voorgenomen ontwikkeling op deze locaties en de hiervoor benodigde planologische procedure verzekerd.

U kunt de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst hieronder inzien en bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b).

U kunt geen bezwaar of beroep indienen tegen de gesloten overeenkomst.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Zakelijke omschrijving overeenkomst exploitatie Boerhaar 3 te Wijhe, Middelerstraat 2 te Olst en de Rietbergweg 6  pdf 98,2 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen