U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Ontwerp bestemmingsplan Buitengebied, IJsseldijk 95 – nabij Kloosterhoekweg 12

Het college van B en W van de gemeente Olst-Wijhe legt ten behoeve van de herontwikkeling van de perceel IJsseldijk 95 te Welsum (kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie G, nummers 2829, 3680 en 3681 (gedeeltelijk) en  het perceel nabij Kloosterhoekweg 12 (kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie G, nummers 2307 en 2308) te Welsum het ontwerp bestemmingsplan Buitengebied, IJsseldijk 95 – nabij Kloosterhoekweg 12 ter inzage. Op het perceel IJsseldijk 95 wordt door toepassing van het beleid Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving circa 850 m² landschapsontsierende bebouwing gesloopt. Ter compensatie wordt één woning gerealiseerd. Daarnaast zal er een bouwrecht worden verplaatst van het perceel nabij Kloosterhoekweg 12 te Welsum naar het perceel IJsseldijk 95 te Welsum. Als laatste wordt de bestaande, karakteristieke boerderij gesplitst in twee wooneenheden.

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2020001062-0201) en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 5 november tot en met 16 december 2020. U vindt het plan op Ruimtelijke Plannen en bij onze balie in het gemeentehuis in Wijhe. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. Bekijk de bronbestanden.

U kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar de gemeenteraad. Vermeld op welk plan en op welke onderdelen uw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het team Leefomgeving via telefoonnummer 14 0570.


Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen