U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Wet geluidhinder: ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden

Het college van B en W van de gemeente Olst-Wijhe maakt bekend dat het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarden als bedoeld in de Wet geluidhinder en het Besluit geluidhinder zes weken ter inzage liggen vanaf 5 november 2020. Het besluit houdt verband met hogere grenswaarde voor het ontwerp bestemmingsplan Buitengebied, IJsseldijk 95 – nabij Kloosterhoekweg 12. De hogere grenswaarden worden vastgesteld, omdat de geluidsbelasting door het wegverkeer op de vier nieuw te realiseren woningen op het perceel IJsseldijk 95 in Welsum hoger ligt dan de voorkeursgrenswaarde van 48 dB.

De stukken liggen van 5 november tot en met 16 december 2020 ter inzage in het gemeentehuis in Wijhe. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit. U richt uw zienswijze aan burgemeester en wethouders, ter attentie van team Leefomgeving, 8131BN Wijhe. U kunt ook mondeling een zienswijze indienen. Hiervoor maakt u een afspraak via telefoonnummer 14 0570.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen