U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vooraankondiging bestemmingsplan Buitengebied – IJsseldijk 95, nabij Kloosterhoekweg 12

Het college van B en W laat een nieuw bestemmingsplan maken voor het perceel IJsseldijk 95 te Welsum, kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie G, nummers 2829, 3680 en 3681 (gedeeltelijk) en het perceel gelegen nabij Kloosterhoekweg 12 te Welsum, kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie G, nummer 2308.

Dit plan maakt de volgende ontwikkeling planologisch mogelijk:

De realisatie van vier wooneenheden op het perceel IJsseldijk 95 te Welsum. Er wordt één wooneenheid gecreëerd met toepassing van het beleid Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving. Daarnaast zal de bestaande, karakteristieke boerderij worden gesplitst in twee wooneenheden. En er wordt een bouwrecht verplaatst van het perceel nabij Kloosterhoekweg 12 te Welsum naar het perceel IJsseldijk 95 te Welsum.

U kunt op dit moment nog geen stukken inzien, een reactie geven of in beroep gaan. Binnenkort legt het college een ontwerpbestemmingsplan ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt in de Huis aan Huis Reklamix en onze website. In de periode dat het plan ter inzage ligt kunt u wel reageren.

Overeenkomst exploitatie

Het college van B en W heeft op 7 mei 2020 met de initiatiefnemer een overeenkomst afgesloten voor de exploitatie van de locaties IJsseldijk 95 en nabij Kloosterhoekweg 12 te Welsum. Hiermee is het kostenverhaal van de voorgenomen ontwikkeling op deze locatie en de hiervoor benodigde planologische procedure verzekerd.

U kunt de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst hieronder inzien en op afspraak bij ons Klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) van 21 mei 2020 t/m 1 juli 2020. U kunt geen bezwaar of beroep indienen tegen de gesloten overeenkomst.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Zakelijke omschrijving exploitatie Buitengebied - IJsseldijk 95, nabij Kloosterhoekweg 12  pdf 162,7 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen