U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vooraankondiging bestemmingsplan G.J. Kappertweg 2 in Wesepe

Het college van B en W laat een nieuw bestemmingsplan maken voor G.J. Kappertweg 2 in Wesepe, kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie H, nummer 2411. Dit plan maakt de de bouw van een extra woning met bijgebouw nabij G.J. Kappertweg 2 in Wesepe planologisch mogelijk ter vervanging van landschapsontsierende voormalige bedrijfsbebouwing.

U kunt op dit moment nog geen stukken inzien, een reactie geven of in beroep gaan. Binnenkort legt het college een ontwerpbestemmingsplan ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt in de Huis aan Huis Reklamix en op onze website. In de periode dat het plan ter inzage ligt kunt u wel reageren.

Anterieure overeenkomst G.J. Kappertweg 2 in Wesepe

Het college van B en W heeft op 27 mei 2020 een overeenkomst afgesloten voor de ontwikkeling/exploitatie van de locatie G.J. Kappertweg 2 in Wesepe. Hiermee is het kostenverhaal van de voorgenomen ontwikkeling op deze locatie en de hiervoor benodigde planologische procedure verzekerd.

U kunt de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst inzien op de website Wonen in Olst-Wijhe en bij onze balie in het gemeentehuis. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. U kunt geen bezwaar of beroep indienen tegen de gesloten overeenkomst.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Zakelijke omschrijving G.J. Kappertweg 2 in Wesepe  pdf 116,9 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen