U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Vettewinkelweg 3 en De Wesenberg 8 Wijhe ter inzage

Voor de locaties Vettewinkelweg 3 en De Wesenberg 8 in Wijhe legt het college van B en W een ontwerpbestemmingsplan ter inzage. Het bestemmingsplan wijzigt de agrarische bedrijfsbestemmingen naar woonbestemmingen.

De aanwezige bedrijfsbebouwing wordt gesloopt, erfverhardingen worden verwijderd en de asbesthoudende materialen van de schuur behorende bij de woning Vettewinkelweg 3 worden verwijderd. Ter compensatie worden drie nieuwe woningbouwkavels gerealiseerd bij de Vettewinkelweg 3 in Wijhe. Bij beide locaties worden de landschaps- en natuurwaarden versterkt.

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2020001068-0201) en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 18 maart tot en met 28 april 2021. Je vindt het plan op Ruimtelijke Plannen en bij onze balie in het gemeentehuis. Je kunt de documenten alleen op afspraak inzien. Bekijk de bronbestanden.

Je kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur jouw schriftelijke reactie naar de gemeenteraad. Vermeld op welk plan en op welke onderdelen jouw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kun je terecht bij team Leefomgeving via telefoonnummer 14 0570.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen