U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Meldpunt Sociaal Domein stopt

Het Meldpunt Sociaal Domein stopt na ruim twee jaar. Het meldpunt was tijdelijk ingesteld om te kijken of inwoners de weg naar de juiste zorg wisten te vinden. Op die manier wilden we zorgen dat niemand tussen de wal en het schip raakt. Ook konden inwoners verbetervoorstellen doen.

Na ruim twee jaar blijkt dat er 13 keer een beroep is gedaan op het meldpunt. Veel inwoners weten de weg dus goed te vinden. Na een uitgevoerde evaluatie stopt het meldpunt nu. We gaan aan de slag met aanbevelingen van de vrijwilligers en de Adviesraad Samenleving over de kwaliteit van onze dienstverlening en de informatievoorziening aan onze inwoners. Wij bedanken vrijwilligers Age Braad en Aleen Yahya hartelijk voor hun betrokken inzet!

Heb je hulp nodig, maar weet je niet waar je terechtkunt? Of ben je niet tevreden over ons? Bel dan naar telefoonnummer 14 0570 of mail naar de gemeente.


Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen