U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Meer ruimte vanaf 11 mei en verder

Kinderen in het basis- en speciaal onderwijs kunnen weer naar school. We kunnen weer naar de kapper en de fysiotherapeut. We mogen weer buiten sporten (met anderhalve meter afstand) en naar de bibliotheek. Op 6 mei maakte premier Rutte bekend welke versoepelingen we de komende tijd nog meer kunnen verwachten als het coronavirus onder controle blijft.

In de infographic onderaan deze pagina ziet u wanneer we welke versoepelingen kunnen verwachten. In het nieuwsbericht van de Rijksoverheid leest u er meer over. Ook vindt u hier de tekst van de persconferentie in eenvoudige taal.

Dankzij de inzet van iedereen is het virus onder controle en krijgen we weer wat meer ruimte. Het is nu natuurlijk wel van belang dat we ons allemaal aan de basismaatregelen blijven houden: blijf thuis bij (milde) klachten, was regelmatig goed je handen en houd anderhalve meter afstand. Alleen als we dit samen volhouden, kunnen de versoepelingen doorgaan.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Infographic versoepeling maatregelen vanaf 11 mei  pdf 704,9 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen