U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Oud papierinzameling 23 mei

Vanwege de coronacrisis gaat veel niet zoals we dat gewend zijn. We passen zaken aan op basis van de maatregelen van de regering. De maatregelen hebben ook invloed op de inzameling van oud papier.

In onze gemeente wordt door verschillende maatschappelijke organisaties (Plaatselijk Belangen, scholen, verenigingen) oud papier ingezameld. De inzamelaars moeten rekening houden met de gezondheid van hun vrijwilligers en die van u. Daarom wordt het papier in ieder geval tot 1 juni niet meer huis-aan-huis opgehaald. Er zijn brengpunten waar op een bepaalde datum papier naartoe kan worden gebracht. De inzamelaars vragen u het volgende:

  • Beperk het brengen van oud papier tot het minimum. Bewaar het bij voorkeur tot de maatregelen niet meer van kracht zijn.
  • Hou minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en van de vrijwilligers.
  • Breng geen oud papier naar de brenglocatie wanneer u tot een risicogroep behoort.
  • Breng geen oud papier naar de brenglocatie wanneer u klachten heeft (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts).
  • Volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers op die de inzameling begeleiden.

Hieronder vindt u een overzicht van de brenglocaties en data. Kijk voor de actuele inzameldata en -locaties op de website van ROVA. Breng geen oud papier naar de milieubrengstations van ROVA. De brengstations zijn al erg druk waardoor het geen oplossing is om het oud papier daar naartoe te brengen. De blauwe container in Olst en Herxen worden zoals gebruikelijk opgehaald door ROVA.

Inzameldata en -locaties

Olst: Iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur bij Dé-Gé in Olst

Wijhe/Boerhaar: 18 april en 23 mei van 9.00 tot 11.00 uur. Er zijn verschillende inzamelaars. Hieronder leest u op welke locaties zij oud papier inzamelen op deze data.

Amicitia Boerhaar: Centrum Boerhaar ter hoogte van Boerhaar 30

De Bongerd Boerhaar: Zandhuisweg 2 Wijhe (bij het zwembad)

St. Jozefschool: Stationsweg 9 Wijhe (bij de kerk/school)

Matzerschool: Bij Gerretsen Wijhe (Industrieweg 7 Wijhe)

De Peperhof: Parkeerplaats bij het SPOC (De Lange Slagen 29 Wijhe)

Tellegenschool: Bij schoolzijde van de Nijlandstraat Wijhe

OBS Elshof: 25 april

Boskamp/Eikelhof: 23 april de hele dag en 24 april tot 12.00 uur bij de Aloysiusschool

De inzamelingen op 25 april in Wesepe en 2 mei in Welsum gaan niet door.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen