U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Hygiënekits voor sportverenigingen en -aanbieders

Sinds 29 april mogen kinderen en jongeren weer buiten sporten. Van 13 tot en met 18 jaar moet dit op anderhalve meter afstand. Alle sportaanbieders en -verenigingen die beweging voor kinderen aanbieden, kunnen in de buitenlucht weer trainingen organiseren voor leden en niet-leden.

Hiervoor stelde NOC*NSF samen met de Vereniging Sport en Gemeenten een protocol op. De coördinatie ligt bij ons. Het is goed om te zien dat veel aanbieders en verenigingen enthousiast aan de slag zijn gegaan.

Voor alle aangemelde sportaanbieders maakten we een starterskit. In het pakket zitten onder andere rubberen handschoenen, desinfectiemiddelen en papieren doekjes om de eerste trainingen te gebruiken. De eerste sets werden afgelopen week overhandigd door wethouder Hans Olthof. We wensen alle jonge sporters veel sportplezier!

Sporten voor volwassenen

En afgelopen woensdag had premier Rutte goed nieuws: sinds maandag mogen ook volwassenen weer buiten sporten, uiteraard op anderhalve meter afstand. Hierover volgt zo snel mogelijk meer informatie.

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen