U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Aanvulling structuurvisie Olst-Wijhe voor locatie kindcentrum Olst-Boskamp-Den Nul ter inzage

Voor de locatie aan de noordzijde van Averbergen in Olst legt het college van B en W een aanvulling op de structuurvisie Olst-Wijhe ter inzage. Deze aanvulling heeft betrekking op het realiseren van een kindcentrum in een dorpsrandzone. De aanvulling ligt ter inzage van woensdag 6 januari tot en met woensdag 3 februari 2021 ter inzage om u de gelegenheid te geven om hiervan kennis te nemen en als u dat wilt een reactie hierop te geven.

De aanvulling op de structuurvisie vindt u op Ruimtelijke Plannen (via identificatienummer NL.IMRO.1773.SV2020003002-0301) en op onze website. U kunt de aanvulling ook inzien in het gemeentehuis in Wijhe. U moet hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer 14 0570.

U kunt binnen de genoemde termijn schriftelijk een reactie geven op de aanvulling. Stuur uw reactie naar de gemeenteraad. Deze aanvulling op de structuurvisie is niet bedoeld om de locatiekeuze te herzien. Op 30 juni 2020 heeft de gemeenteraad hierover al een besluit genomen en daaraan voorafgaand is een inspraakproces geweest.

Na de inzagetermijn wordt de aanvulling op de Structuurvisie aan de gemeenteraad aangeboden. De bedoeling is dat dit in maart 2021 gebeurt. Om het kindcentrum op de locatie Averbergen te kunnen realiseren, moet vervolgens het bestemmingsplan worden herzien. Tijdens de procedure van deze bestemmingsplanherziening kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Addendum op Structuurvisie Olst-Wijhe  pdf 1.115,2 KB Download
Notitie locatiestudie onderwijsclusters Olst-Wijhe  pdf 2.730,6 KB Download
Verkeerseffecten clustering scholen Olst en Wijhe  pdf 3.393,6 KB Download
Advies werkgroep samenwerking en verbreding Olst-Wijhe  pdf 2.210,2 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen